Tradițiile ne definesc pe toți, ca parte a unei familii, a unei comunități, sau a unui popor. Românii iubesc tradițiile și știu să le păstreze.
Nu e sărbătoare de Paști fără miel, cozonaci și pască, și nu e Crăciun fără sarmale, cârnați, tobă sau caltaboși. Și totuși, trăim într-o lume în mișcare, adoptăm sărbători de peste mări și țări și orice copil știe astăzi ce este Valentine`s Day sau Haloween.
Acestea fiind zise, pe lângă preparatele tradiționale, nu văd de ce anul acesta, pentru masa de Crăciun, n-am pregăti și ceva nou, surprinzător, dar în același timp delicios.
Vă propun astăzi o tartă cu ceapă caramelizată, care va fi cu siguranță o „descoperire” plăcută pentru cei dragi. E aspectuoasă, hrănitoare, se poate mânca atât caldă, cât și rece, iar la final veți primi cu siguranță o mulțime de laude.