Fost premier al României şi puşcăriaş celebru, Adrian Năstase are numai cuvinte de laudă la adresa noului guvern al PSD.

adrian-nastase-eliberat-din-inchisoare

Într-o postare pe blogul personal, Năstase îi laudă pe cei mai mulţi dintre viitorii membri ai guvernului Grindeanu. “Pe unii dintre cei propuşi îi ştiu foarte bine. Teodor Meleşcanu, de exemplu, a fost secretar de stat în echipa mea, în perioada în care am fost ministru la Externe, între 1990 şi 1992. Petre Daea — un profesionist excepţional — a fost în echipa mea, mai târziu, în perioada în care am condus Guvernul. Un buldog. Va avea un rol important în redinamizarea agriculturii şi irigaţiilor. De asemenea, Şerban Valeca. Este un bun specialist în domeniul cercetării nucleare. Pavel Năstase a condus o lungă perioadă de timp Academia de Studii Economice. Dar, interesant, el a condus şi INA (Institutul Naţional de Administraţie) de la momentul creării sale. Îl ştiu de multă vreme şi pe Florin Iordache. Sunt convins că ştie ce are de făcut la ministerul pe care îl va conduce”, a scris Adrian Năstase, fostul premier vorbind şi de oamenii mai tineri care “vin din rezerva de cadre şi vor avea prilejul să dovedească faptul că alegerea lor a fost judicioasă”.

Pe de altă parte Năstase atrage atenţia asupra faptului că “vorbim în mod evident de o schimbare a lanţului de comandă, iar acest lucru are şi părţi bune şi părţi mai puţin bune. “Guvernul va funcţiona sub ochiul mai atent al Parlamentului, dar şi al Comisiei de la partid. În felul acesta, deciziile vor fi mai bine cumpănite, dar libertatea de decizie a miniştrilor şi a Guvernului va fi mai mică. Echipa guvernamentală se va ocupa, în principal, de administrarea unor obiective DEJA stabilite. Vom vedea… Rolul lui Sorin Grindeanu, după acomodare, va fi foarte important”, este mesajul transmis de Năstase.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version