Deputatul Sebastian Ghiţă a scăpat de pericolul de a ajunge după gratii, membrii Camerei Deputaţilor votând împotriva solicitărilor DNA de reţinere şi arestare.

gorghiu

Astfel, deşi este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni, Sebastian Ghiţă, care se laudă că “nu m-am născut pentru a fura”, poate în continuare să voteze legi fără probleme.

Votul a fost covârşitor împotriva cererilor venite din partea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, iar Alina Gorghiu, copreşedinte al Partidului Naţional Liberal, pune întreaga situaţie, evident, pe seama celor de la Partidul Social Democrat.

“Vedeţi încă o dată dublul standard în discursul public al oamenilor politici. Noi, ieri, am spus că trebuie sa avem o prezenţă extrem de bună pentru a vota inclusiv această ridicare de imunitate. Prezenţa noastră a fost de 105 din 115. Au fost 121 de voturi “pentru”. Din acestea, 105 au fost asigurate de parlamentarii PNL. Regret că lipsa de transparenţă este ridicată la rang de mare artă în Parlamentul României. Şi-au asigurat cei de la PSD toate elementele pentru a putea vota în favoarea domnului deputat. Îmi pare rău că întotdeauna există un motiv la PSD să susţină un om care este mai presus decât orice alt cetăţean din România. Eu sper că la un moment dat lucrul ăsta va fi în mod real sancţionat de electoratul din România”, a fost mesajul transmis de Alina Gorghiu, copreşedinte al Partidului Naţional Liberal.

Ghiţă a învins detaşat DNA: Nu poate fi nici reţinut, nici arestat

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version