Invitată luni seara la o cunoscută emisiune de televiziune, de la Realitatea TV, Alina Gorghiu, copreşedintele Partidului Naţional Liberal, a precizat că nu îşi doreşte să candideze la alegerile pentru Primăria Capitalei.

gorghiu

Motivaţia deciziei nu este una tocmai potrivită pentru un personaj care se vrea politician de top. Alina Gorghiu susţine că “funcţia de primar al Capitalei este una de foarte mare responsabilitate şi cred că sunt colegi pe care îi cunosc deja care au toate abilităţile, toată pregătirea şi competenţa pentru a gestiona această funcţie”.

Mai mult, Alina Gorghiu pare să se teamă de responsabilitatea acestei funcţii afirmând că “moştenirea e absolut înspăimântătoare. La Primăria Capitalei trebuie pusă o bombă şi luat totul de la 0”.

Totuşi, în legătură cu problema alimentării cu căldură a Capitalei, copreşedintele Partidului Naţional Liberal ne dă asigurări că “fac tot ce ţine de mine ca bucureştenii să nu moară de frig în această iarnă, inclusiv potecă între Primărie şi Guvern”.

Alina Gorghiu spune că se zbate atât de tare pentru ca bucureştenii să aibă căldură pentru că “preocuparea pentru Bucureşti este una foarte mare. S-au întâmplat atâtea lucruri rele pentru bucureşteni încât aş vrea ca măcar o iarnă să le putem oferi linişte. Dacă nu avem mai multe de oferit, măcar linişte şi confortul de a sta în locuinţe încălzite să le oferim”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version