Telenovela ce îl are în prim plan pe Vlad Alexandrescu, ministrul Culturii, se apropie de final.

gorghiu 2 - Copy

Pus pe lista neagră de premierul Dacian Cioloş, în special din cauza modului defectuos în care a gestionat scandalul de la Opera Naţională Bucureşti, Vlad Alexandrescu a revenit asupra ideii de a-şi da demisia şi a anunţat că vrea să rămână în fruntea ministerului, însă are orele numărate.

Pentru că mai toţi politicienii importanţi au căzut de acord că Vlad Alexandrescu trebuie înlocuit. Marţi, inclusiv Alina Gorghiu, copreşedintele Partidului Naţional Liberal, a anunţat că “ministrul Culturii s-a compromis singur prin ceea ce a făcut în ultimele zile. Trebuie schimbat”.

În plus, Alina Gorghiu consideră că “discuţiile apărute în ultimele zile arată că există o lipsă de coagulare a acestui Cabinet. Eu nu sunt adepta depeşelor trimise ocult către un ONG, care să vedeţi surpriză, acea depeşă ajunge la presă, e publicată de toată presa, nu-mi mai dau demisia pe care mi-am dat-o pe Facebook, parcă aş vrea să rămân, după care iese premierul în prima zi sau a doua zi de Paşte şi-mi spune că voi fi revocat. Este o lipsă de coerenţă la nivel guvernamental”.

Soarta lui Vlad Alexandrescu ar urma să fie decisă marţi, dar deja se vorbeşte că există mai multe variante pentru înlocuirea sa.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version