La prima vedere, Partidul Social Democrat pare că şi-a revenit sub conducerea lui Liviu Dragnea, care încearcă să revitalizeze corabia după demisia premierului Victor Ponta.

dragnea

Totuşi, nu toţi membrii PSD privesc cu încredere spre planul de luptă al lui Dragnea. Ba chiar sunt voci care îl acuză pe preşedintele partidului de blat cu şeful statului, Klaus Iohannis.

Unul dintre cei care îl atacă pe Dragnea este Toader Cristian Pasti, membru PSD Târgu Jiu şi fost primar la Târgu Cărbuneşti.

Pasti susţine chiar că “Dragnea l-a executat pe Ponta pentru că are blat cu Iohannis. Şi-a negociat cu acesta achitarea în dosarul Referendumul”.

Întrebat de ce nu l-a votat pe Dragnea în fruntea PSD, Pasti a oferit un răspuns pe măsură: “Nu mi se pare normal ca în fruntea partidului să stea un condamnat. Când noi am luptat să aducem partidul la guvernare, tu vii, anunţi demisia lui Ponta chiar înaintea lui, iar apoi treci partidul în opoziţie? Nu mi se par acţiuni normal, de aici şi mă gândesc că Ponta a fost forţat de Dragnea să-şi dea demisia, iar el a dus partidul în opoziţie pentru a-şi rezolva multe probleme personale. Ceva este în neregulă! Văd că mereu este de acord cu Iohannis, când noi am luptat la baionetă cu el!”.

Şefii PSD Gorj au şi sărit să se distanţeze de cele spuse de Pasti, reclamând faptul că afirmaţiile acestuia, expuse în spaţiul public, sunt strict personale şi nu reprezintă viziunea formaţiunii politice din care face parte.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version