Traian Băsescu, fostul președinte al României, l-a criticat dur pe actualul șef al statului, Klaus Iohannis, pentru modul în care a gestionat problema numirii noului premier.

Băsescu este de părere că etapa de consultări programată luni la Palatul Cotroceni a fost o mascaradă și că “Iohannis nu avea dreptul să facă asta. A demolat generația tânără care l-a susținut pe Facebook, a demolat acțiunea cu OUG 13 și în general a demolat foarte multe. Eu mi-am făcut datoria de opozant de bună credință, iar acum mă simt înșelat de președintele țării”.

Băsescu îl atacă pe Iohannis și pentru graba cu care președintele țării a acceptat propunerea de premier a celor de la PSD: “Putea face foarte ușor un al doilea rând de consultări. A dat-o pe faptul că avem nevoie urgentă de un premier. Păi atunci de ce a mai fost în weekend la Sibiu? Să se odihnească? S-a odihnit în weekend și brusc luni l-a lovit urgența”.

Fostul președinte al României a ținut să-i aducă aminte lui Iohannis că “și-a încălcat propriul cuvânt. Zicea că plagiatorii nu au ce să caute în politică și acum văd că promovează unul”.

Concluzia lui Băsescu este clară: “Iohannis a organizat o mascaradă. Măcar trebuia să aibă bun simț și să nu ne cheme. Eu nu mi-am permis niciodată să falsific consultările. A organizat o mascaradă sub cupola Palatului Cotroceni. Totul este o demagogie”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version