Ultima variantă de premier vehiculată de PSD este Mihai Tudose, ministrul demisionar al Economiei, care a deținut acest portofoliu și în Guvernul Ponta!

Traian Băsescu spune că “este o alegere nefericită” ultima variantă de premier vehiculată de PSD pentru funcția de prim-ministru: Mihai Tudose, fost ministru al Economiei și în guvernul Grindeanu, și în Guvernul Ponta.

Mihai Tudose ministrul demisionar al Economiei

Traian Băsescu a afirmat duminică seară, la România TV, că Tudose face parte din “categoria miniștrilor despre care nu poți spune nimic”, pentru că nu a făcut “vreo ispravă” în mandatele sale anterioare.

“Mă îndoiesc că e o soluție (…) Cred că este o alegere nefericită”, a spus liderul PMP.

Potrivit unor surse politice, ultimul nume de premier pe lista lui Liviu Dragnea este Mihai Tudose, ministrul demisionar al Economiei, care a deținut acest portofoliu și în Guvernul Ponta.

El are însă o bilă neagră în CV: este doctor în Securitate Națională.

Traian Băsescu susține că PDS este un partid “inapt pentru guvernare”, deoarece “și-a dărâmat propriul guvern, din ambiții”.

“Dragnea nu ar desemna pe cineva care ar asculta la altă poartă decât la cea de la Kiseleff (…) Nu cred că Dragnea ar vrea un premier independent (…) Vrea să continue să aibă guvernul ca o anexă”, a precizat Băsescu.

Fostul președinte a declarat că, dacă PNL va face o nominalizare pentru funcția de premier, PMP a face acest lucru.

“Eu mă aștept ca PNL să-și facă datoria de al doilea partid parlamentar, adică să propună candidat. Dacă va avea un candidat vă asigur că PMP îl va susține, dar dacă nu va avea, PMP va face propunere”, a spus Băsescu.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version