Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, se declară extrem de dezamăgit de modul în care Klaus Iohannis a cedat şi l-a acceptat pe Sorin Grindeanu, personaj considerat a fi “om al serviciilor”, ca nou premier al României.

basescu nou

Băsescu este de părere că “Iohannis l-a acceptat pe Grindeanu ca premier doar pentru că s-a speriat de faptul că ar putea fi suspendat”.

Într-o intervenţie avută la România TV, fostul preşedinte al României a lansat un scenariu uluitor spunând că “în mod sigur Iohannis l-a pus premier pe Grindeanu de joi. Sunt convins că vineri nici nu a trecut pe la muncă, pe la Palatul Cotroceni. Vă spun din experienţă că domnul Iohannis a semnat de joi decretul şi a lăsat cu limbă de moarte să fie comunicat azi la 10.00”.

Liderul Partidului Mişcarea Populară nu a ezitat să-l atace în termeni duri pe Iohannis: “Iohannis a depus armele încă de joi. Eu nu l-aş fi numit pe Grindeanu sub nicio formă. O criză politică vine şi trece. Economia merge şi fără Guvern. Şi vorbim şi despre modul în care a decis să comunice această numire. Nu poţi să faci aşa ceva nici prin sms, nici prin comunicat. E chestie de bun simţ. Mi se pare inadmisibil ca şi comportament. Şi nu faţă de Dragnea, că Dragnea merită cel mult două palme. Dar naţiunea trebuie să afle de la preşedinte însuşi că şi-a exercitat atribuţiunea. A anunţa naţiunea prin sms e inadmisibil”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version