Ultimele informaţii din plenul Parlamentului arată că Guvernul condus de Dacian Cioloş a trecut fără probleme de votul de învestitură.

basescu

Convins că oamenii lui Cioloş nu vor avea emoţii, Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, atrage totuşi atenţia că “suntem în faţa Guvernului lui Klaus Iohannis, însă nu este guvernul pe care domnul Iohannis îl avea în vedere în urmă cu un an, când spunea că vrea Guvernul lui”.

Liderul Mişcării Populare este convins că tot Partidul Social Democrat face jocurile şi oferă ca argument aşezarea guvernanţilor din plenul Parlamentului.

“Domnul Iohannis este guvernat de PSD. Dacă aţi observat, primul de lângă premierul Cioloş este Dâncu, ceea ce este un semnal pentru ţară şi sală cine este jupânul în ceea ce priveşte susţinerea guvernului. Cel care va sta la dreapta premierului, începând de astăzi, este Dâncu. Semnificaţia este clară pentru mine, poate pentru alţii nu”, a fost mesajul transmis de Traian Băsescu, într-o intervenţie televizată avută la România TV.

Fostul preşedinte al României îl acuză pe fostul premier, Victor Ponta, de situaţia în care a ajuns România. “Guvernul lui Cioloş se instalează pentru că Ponta a demisionat. Că a fost îmbrâncit de Dragnea, că a cedat presiunii străzii, asta e realitatea şi nu mai contează. Ponta a greşit că a demisionat”, a spus Traian Băsescu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version