George Becali, candidat pe listele AUR la Camera Deputaților, susține că Viorel Hrebenciuc i-ar fi vorbit despre dorința PSD de a-l duce pe George Simion în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

„Hrebenciuc mi-a zis: «Măi, nea Gigi, haide să îl băgăm pe Simion în turul doi». Am zis: bine, hai să îl băgăm. A zis acum vreo lună jumate. I-am zis: dar după aia, în turul 2, să nu vă apucați să îl atacați pe Simion. Să îi lăsăm să se bată, să vedem cine e mai puternic. A zi: «O să îl bată măr, pentru că Ciolacu nu e politician, e și el un băiat pe acolo»”, a afirmat Becali, marți seară, într-o intervenție telefonică la Realitatea TV.

El a arătat că este prieten cu Viorel Hrebenciuc (fost președinte PSD al Camerei Deputaților, condamnat a închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor de păduri): „A rămas singurul prieten adevărat din toți, e un mare caracter”.

Întrebat de moderatoarea emisiunii, Anca Alexandrescu, despre modul în care i-ar putea asigura lui Simion locul 2 la primul tur al prezidențialelor, Becali a precizat:

„Uite îți spun eu cum îl bagă pe Simion în turul doi. Ai văzut ce se zice despre Geoană? Curvăsăraie, amantlâc, când colo el era cu nevastă-sa. Ce fac ei? Zic «Hai să îi atacăm pe toți candidații și să rămână numai Simion în turul doi”, a mai afirmat Becali, citat de realitatea.net.

Replica lui Marcel Ciolacu a venit miercuri: „Cred că avem vreo 2-3 ani de când nu ne-am mai văzut. El era mai mereu cu domnul Pieleanu pe la diverse localuri, la ziua vreunui coleg. Viorel Hrebenciuc nu este activ în viața de partid”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version