Premierul Dacian Cioloș continuă discuțiile la Palatul Victoria cu membrii Cabinetului său, dar nu despre vreo remaniere – chiar dacă au apărut speculații în presă că sunt vizați miniștrii Sănătății, Agriculturii și Transporturilor -, ci pe planurile Guvernului pentru a doua jumătate a anului.

ciolos, reuniune informala, guvern

Un bilanț al activității Guvernului va fi prezentat la mijlocul acestei luni, odată cu planurile “de viitor”.

Joi, la Palatul Victoria au sosit vicepremierul Costin Borc, ministrul Transporturilor – Dan Costescu, ministrul Educației – Adrian Curaj, ministrul Fondurilor Europene – Cristian Ghinea, ministrul Energiei – Victor Grigorescu, ministrul Comunicațiilor – Marius Bostan, ministrul Agriculturii – Achim Irimescu, ministrul Finanțelor – Anca Dragu și ministrul Justiției – Raluca Prună.

Miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, anunța că detalii legate de aceste discuții vor fi făcute publice vineri: “Se discută pe prioritățile fiecărui ministru, pe îndeplinirea obiectivelor asumate la începutul anului, pe etapa de parcurs pe care o desfășurăm în acest moment și pe finalizarea sau pe partea a doua anului, obiectivele pentru partea a doua a anului pentru ministere”.

Surse guvernamentale susțin că o remaniere mai largă a Cabinetului nu va avea loc în zilele următoare, dar că, în funcție de evoluția situației în unele ministere, precum cel al Sănătății, ar mai putea surveni schimbări de miniștri. Cu alte cuvinte, dacă mai explodează ceva în presă referitor la Patriciu Achimaş-Cadariu; altfel, nu acesta va “zbura”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version