Sebastian Burduja a declarat, întrebat ce semnal dau fotografiile în care apar râzând și dându-și mâna contracandidatul său la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, și liderul PNL, Nicolae Ciucă, în plină campanie electorală, că nu știe „detaliile”.

„Nu pot să știu care sunt detaliile de acolo. E vorba de un meci de fotbal. Sunt convins că domnul președinte Ciucă va explica lucrul acesta”, a spus el, luni, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Burduja a precizat că și el a fost prezent pe Arena Națională, la meciul „Generației de aur”, dar că a stat împreună cu 30 de colegi de la organizația PNL București.

„Noi ne-am organizat la PNL București împreună cu colegii mai tineri”, a completat Burduja, precizând că a stat „în mijlocul oamenilor”.

Fotografia în care apar Nicușor Dan și Burduja a fost publicată de publicația știripe surse.ro, care spune că a preluat-o de pe pagina de Facebook a unei persoane a cărei identitate nu a fost precizată.

Într-o altă fotografie – de data aceasta aparținând portalului amintit -, actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, și liderul PNL, Nicolae Ciucă, au stat unul lângă altul la stadion și s-au bucurat împreună de spectacolul oferit de legendele fotbalului.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version