Şansele ca liderul PNL, Cătălin Predoiu, şi Nicuşor Dan să facă un pact la alegerile locale, împotriva PSD, s-au diminuat serios după ce primul l-a atacat în termeni duri pe candidatul USB.

catalin-predoiu pnl

Prezenţi la o dezbatere pe diferite teme locale, Predoiu şi Nicuşor Dan au ajuns să se contreze din cauza unor sondaje. Fiecare mergea pe varianta conform căreia stă mai bine în sondaje şi ar trebui ca celălalt să renunţe la alegeri pentru a-i asigura suportul împotriva Gabrielei Firea, numele propus de PSD pentru Primăria Capitalei.

La finalul dezbaterii, Predoiu a tras o concluzie cât se poate de clară: “Dezbaterea m-a convins: Nicuşor Dan este foarte slab pregătit, dar foarte motivat politic să menţină Dreapta divizată la Bucureşti, în avantajul PSD”.

În legătură cu problema sondajelor şi a susţinerii reciproce, Predoiu a precizat că “am primit un răspuns dezamăgitor din partea domnului Nicuşor Dan. Nu mă mai interesează acest subiect. Mă văd nevoit să mă concentrez pe lupta cu PSD şi Gabriela Firea”.

Predoiu vrea trei dezbateri televizate cu Gabriela Firea şi i-a transmis acesteia că aşteaptă lămurirea zvonului conform căruia soţul ei, Florentin Pandele, primarul de la Voluntari, operează 2.000 de taximetrişti înregistraţi în Ilfov, dar care acţionează, ilegal, în Bucureşti.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version