Foştii membri ai Partidului Democrat Liberal şi vechea gardă din Partidul Naţional Liberal continuă demersurile de unificare a celor două formaţiuni politice şi stabilirea fermă a noii organigrame a PNL.

sursa foto Facebook Catalin Predoiu
sursa foto Facebook Catalin Predoiu

În aceste condiţii, nume grele din politică s-au reunit, luni, la sediul din Bucureşti al Partidului Naţional Liberal. A avut loc şedinţa Comisiei de unificare a PNL, acţiune care prefaţează, practic, Consiliul Naţional al PNL de vineri.

Cu ocazia întâlnirii de luni s-a stabilit ca prim-vicepreşedintele Cătălin Predoiu să devină noul preşedinte al PNL Bucureşti. Numirea va fi oficializată vineri.

S-a ajuns la această soluţie, după ce s-a stabilit ca funcţiile de copreşedinţi de la nivelul acestei organizaţii, deţinute de Teodor Atanasiu şi de Anca Boagiu, să fie unificate.

Astfel, devine tot mai clar că liberalii, după ce au ratat ocazia de al instala pe Predoiu în funcţia de premier, vor să-l impună pe acesta la alegerile pentru primăria Bucureşti. Candidatul PNL pentru Primăria Bucureşti va fi anunţat în mod oficial tot vineri.

Liberalii se gândesc tot mai serios să-l impună pe Predoiu la Primăria Bucureşti, după ce varianta gândită iniţial, europarlamentarul Cristian Buşoi, a dat chicx ultimele sondaje, fiind depăşit clar de nume precum Călin Popescu Tăriceanu, Nicuşor Dan sau chiar Sorin Oprescu, în ciuda problemelor pe care acesta le are cu legea.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version