Premierul Marcel Ciolacu face pe niznaiul îl avertizează public pe ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, să nu mai pună pe masa Guvernului vreun proiect cu modificări fiscale, de parcă acestea nu ar fi stabilite, de fapt, în coaliția PSD-PNL.

„Încep cu un mesaj prin care reamintesc prioritățile acestui Guvern, pentru că aud prea multe discuții în ultimele zile despre linii roșii… sau galbene. Acest Guvern nu este al vreunui partid, este al României! Iar prioritățile noastre sunt susținerea tuturor companiilor românești, derularea celui mai mare plan de investiții publice din ultimii 35 de ani, protejarea populației în fața speculei și creșterea veniturilor românilor. (…) În Guvern nu mai poate intra de acum înainte vreo modificare de natură fiscală fără să existe în prealabil o consultare publică finalizată și un acord cu mediul privat și societatea civilă! Nici domnul Boloș, nici alți miniștri nu pot veni cu proiecte în acest sens, cum ar fi CNP-ul fiscal, de exemplu, până când nu parcurg acest traseu. Cred că așa e corect și aceasta este așteptarea românilor”, a declarat Ciolacu, joi, la începutul ședinței săptămânale a Executivului.

Boloș dă asigurări că PSD și PNL au convenit să respecte „cu strictețe” cota unică și să nu mărească TVA: „Impozitarea progresivă nu s-a pus în discuție”
author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version