Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl recomandă pe premierul Nicolae Ciucă ministru interimar al Apărării, după demisia lui Vasile Dîncu.

„Recomand din toată convingerea şi politică ş,i cred aşa este cel mai bine, ca domnul prim ministru în acest moment să preia atribuţiile Ministerului Apărării, conform legii – cunoaştem cu toţii, 45 de zile. (…) Cred că este o decizie pe care o să iau împreună cu colegii mei. Astăzi avem Biroul Permanent şi pe urmă o să avem un Consiliu Politic Naţional, unde o să avem decizii”, a declarat Ciolacu.

El a precizat că ședința BPN a PSD va avea loc luni la ora 18.00.

Dîncu și-a anunțat pe Facebook demisia de la Apărare: Colaborarea cu Iohannis îi este „imposibilă”

„Am citit, la fel ca şi dumneavoastră, în comunicatul domnului Dîncu şi în demisia domnului Dîncu acest lucru. (…) Am crezut că s-a depăşit momentul, i s-au adus explicaţii la acea declaraţie, Totuşi, dacă intrăm într-o logică, orice conflict la un moment dat se închide cu o negociere sau cu o înţelegere, indiferent între cine câştigă şi cine pierde. Domnul Vasile Dîncu nu s-a referit niciodată la un teritoriu pe care eventual l-ar ceda Ucraina”, a transmis Ciolacu.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version