Liderul PSD, Marcel Ciolacu, l-a reprimit în PSD pe primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheș (traseist politic în ultimul deceniu de la PSD la PNL şi la UNPR), cu doar patru luni înainte ca acesta să fie condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru corupție și să fugă din țară pe la va ma Petea deși era dat în consemn la frontieră.

Potrivit presei locale, președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, l-ar fi dus pe Cherecheș la premierul Ciolacu, pentru a-i spune că împreună vor câștiga alegerile din 2024 în Maramureș.

„Salutăm revenirea primarului Cătălin Cherecheș în PSD și apreciem oamenii harnici și implicați în comunități”, declara Zetea în iunie 2023, când Cherecheș era deja condamnat în primă instanță la 5 ani de închisoare.

„Miza cea mai importantă a Partidului Social Democrat este să aducă în interiorul său oamenii apreciați de către comunități, oameni care sunt harnici și care fac mândre comunitățile în care trăim. (…) L-am rugat în ultimele două luni de zile pe Cătălin Cherecheș, el fiind apreciat și în cadrul Guvernului de la București și în cadrul ministerelor de la București ca un om hotărât, să ia cumva taurul de coarne și să începem să mișcăm proiectele județului Maramureș”, mai afirma liderul județean al PSD.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version