Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a consolat-o public, duminică seară, pe Gabriela Firea pentru că a pierdut alegerile pentru fotoliul de primar al Capitalei.

„Democraţia a triumfat. Le mulţumesc românilor că au ieşit la vot astăzi, pe caniculă, şi au dat legitimitate candidaţilor aleşi. Partidul Social Democrat a câştigat alegerile, tot ce am obţinut astăzi reprezintă încrederea pe care o ne-au dat-o românii. (…) Măsurile luate de PSD la guvernare au fost apreciate de către români. Scorul de la Primăria Capitalei este o lecţie de democraţie pe care o respectăm. Îi mulţumesc Gabrielei Firea pentru că a făcut o campanie foarte bună şi tot ce a putut ca PSD să aibă un scor bun in Bucureşti”, a spus Ciolacu.

Exit-poll alegeri 9 iunie: Nicușor Dan câștigă detașat al doilea mandat; Clotilde și Mihaiu, scor egal cu contracandidații lor

Amintim că Gabriela Firea se află pe un loc eligibil pe lista comună PSD-PNL la europarlamentare, iar la aceste alegeri alianța a câștigat 54% dintre voturi.

Exit-Poll Europarlamentare: Alianța PNL-PSD a obținut 54%, AUR 14%, ADU 11%, UDMR 5%

Concret, Firea a fost plasată pe locul 3 pe lista comună a candidaților la europarlamentare, după Mihai Tudose (PSD) și Rareș Bogdan (PNL).

Alianța PSD-PNL, înfrățită cu PUSL la europarlamentare: Ciolacu și Ciucă, în „tablou” cu Grapini când depun la BEC lista comună a candidaților
author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version