Liderul PSD, Marcel Ciolacu, este convins că premierul PNL Nicolae Ciucă nu va proceda la fel ca antecesorul său la Palatul Victoria, Florin Cîțu, care i-a remaniat pe miniștri USR de la Sănătate, Vlad Voiculescu, și de la Justiție, Stelian Ion, fără să anunțe în prealabil, forțând ruperea coaliției PNL-USR după doar 8 luni.

Ciolacu susține că, în ciuda nemulțumirilor sale la adresa ministrului Energiei, Virgil Popescu, nu se va rupe marea coaliţiePNL-PSD-UDMR:

„Coaliția nu se rupe, ea va funcționa, dar vor exista și remanieri. Dacă eram premier, eu, Marcel Ciolacu colegii mei îmi săreau în cap să fac niște remanieri, dar în acest moment primul ministru nu a venit cu nicio propunere. Nu cred că este cazul să remanieze fără să anunțe. Nu cred că domnul prim-ministru Ciucă va face vreodată o remaniere fără să mă anunțe”, a declarat Ciolacu, luni, la sediul PSD.

„În ceea ce privește miniștrii PSD, întotdeauna este loc de mai bine. Este posibil ca și un ministru PSD să fie remaniat, dar nu este o tragedie. Vom vedea când va veni primul ministru cu o propunere de remaniere”, a adăugat el.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version