Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a bătut palma cu partenerul său de coaliție, Nicolae Ciucă (PNL), joi dimineața, astfel că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 24 noiembrie (primul tur) și 8 decembrie (al doilea), iar parlamentarele, pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

„Ținând cont şi de opiniile exprimate de celelalte formaţiuni politice, reprezentanţii Coaliţiei au fost în consens în ceea ce priveşte organizarea alegerilor prezidenţiale, după cum urmează: primul tur în data de 24 noiembrie, al doilea tur în data de 8 decembrie. De asemenea, s-a ajuns la un numitor comun pentru organizarea alegerilor parlamentare în data de 1 decembrie”, a anunţat PNL..

Acum, Guvernul trebuie să stabilească, prin hotărâre, calendarul alegerilor.

PNL vrea prezidenţiale pe 10 şi 24 noiembrie. Rareș Bogdan: „Așa-zisa înțelegere din martie cu PSD e caducă”
Ciolacu se dă președinele țării și face consultări cu partidele pe data alegerilor prezidențiale, după ce a eșuat cu septembrie
Gorghiu îl face de râs pe Ciolacu: „Consultările, motiv să justifice aducerea la termen a alegerilor; a legitimat forţe politice extremiste”; Liberala nu e deranjată însă de PUSL
Ciolacu cedează, după ce l-a ironizat pe Ciucă pentru „onoarea doar pe panouri”: Alegerile prezidențialele nu se mai țin în septembrie. Predoiu – nici vorbă să fie remaniat!
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version