Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a făcut temenele, miercuri, Gabrielei Firea, intrată într-un con de umbră după ce a pierdut fotoliul de primar al Capitalei, în ciuda încercării de a se menține în atenția publică prin numirea sa într-un post de ministru al Familiei.

Ciolacu a participat la lansarea, de către Firea, la lansarea programelor „Student Invest” și „Family Start”, prin care tinerii vor primi credite garantate 80% de stat, pentru studii sau diferite evenimente care au legătură cu întemeierea familiei.

„Mă bucur foarte mult, în primul rând că ne-aţi adus aminte că nu există discuţii numai despre pensii, măriri de salarii sau preţul la energie, care, evident, sunt cele mai presante. Ne-aţi adus aminte de o componentă specifică ministerului pe care îl reprezentaţi şi anume tineretul şi întemeierea familiei. Mă bucur că până acum în coaliţie, şi sper şi de acum încolo, să luăm în continuare deciziile corecte şi aşteptate de către români”, a spus Ciolacu.

Semnarea convențiilor de creditare și implementare a programelor guvernamentale „Student Invest” și „Family Start” a fost făcută în prezența liderilor coaliției de guvernare – în afară de Marcel Ciolacu asistând la eveniment premierul Nicolae Ciucă și vicepremierul Kelemen Hunor (UDMR) -, precum și ministrul Finanțelor, Adrian Câciu,
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version