Premierul Dacian Cioloş era aşteptat, marţi, la prezentarea bilanţului ANAF pe 2015.

ciolos, ministerul finantelor

Însă înainte de a ajunge la eveniment, Cioloş a ţinut să precizeze că, în ciuda ieşirilor sale pe tema cartelelor pre-pay folosite în zone unde se produc atentate teroriste, el nu este ofiţer acoperit.

“Vreau să fie foarte clar: nu am niciun interes, nu am avut niciun obiectiv ascuns când am spus lucrurile astea. Cred că e important să ne învăţăm în societatea românească să discutăm aşezat şi să luăm decizii în cunoştinţă de cauză. Nici n-am spus că trebuie luată o decizie sau alta. Am spus că avem nevoie de o dezbatere în societatea românească, cu cărţile pe masă, asta am spus. N-am spus-o pentru că aş fi… cum am văzut acum unele interpretări că sunt ofiţer acoperit”, a fost mesajul transmis de Cioloş.

Mai mult, premierul atrage atenţia asupra faptului că “nu am fost, nu sunt şi nu o să fiu niciodată ofiţer acoperit. Ar trebui să terminăm cu interpretările de teoria conspiraţiei. Eu spun anumite lucruri doar pentru că trebuie să ne însănătoşim. Nu trebuie să ne gândim că un prim-ministru iese şi spune nişte lucruri doar pentru că are ceva ascuns să promoveze”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version