După rezultatele catastrofale din sondajele de opinie (8%), fiul lui Maricel Burduja de la Bancorex este trimis de PNL să-i „sufle” lui Clotilde Armand fotoliul de primar al Sectorului 1. Liderul PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni că ministrul Energiei, Sebastian Burduja, „este un candidat „foarte bun pentru Sectorul 1″.

„Sondajele făcute l-au recomandat ca fiind acea persoană care îi poate reprezenta pe bucureşteni în Primăria Sectorului 1. (…) Vom mai analiza cifrele şi, în urma discuţiilor din partid, vom lua o decizie”, a precizat preşedintele PNL.

Declarația vine la câteva ore înainte de ședința coaliției PNL-PSD pentru desemnarea candidatului la funcția de primar al Capitalei, care va fi medicul Cătălin Cîrstoiu, potrivit unor surse politice.

Marea coaliție PSD-PNL nu a găsit candidat pentru Capitală în propriile partide, așa că îl desemnează pe finul lui Băsescu

Burduja (fiul lui Maricel Burduja de la Bancorex) a fost anterior ministru al Cercetării, numit în funcție la doar o lună după ce premierul Ciucă îl luase consilier onorific și la nici 3 ani de la intrarea în PNL.

Anterior, în calitate de șef al filialei PNL Sector 1 și de consilier local al Sectorului 1, Burduja s-a remarcat prin atacuri furibunde la adresa primarului USR, Clotilde Armand.

PNL Sector 1: Nu sunt întrunite condițiile legale pentru rezilierea contractului cu Romprest
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version