După ce a lăsat o „gaură” la buget de peste 37 de  miliarde de lei, fostul premier PNL, Nicolae Ciucă, le cere liberalilor care mârâie, dar și actualului prim-ministru PSD, Marcel Ciolacu, să pună batista pe țambal, pentru ca noile taxe și impozite pregătite de Guvern să le fie impuse în liniște românilor.

„În opinia mea, a căuta vinovați pentru starea bugetului de astăzi și legislația aferentă nu ne duce înainte. Cui folosește azi dacă cineva îi acuză pe domnii Cîțu sau Câciu, sau dacă altcineva arată că cei trei prim-miniștri, din vremea când Liviu Dragnea conducea PSD, adică domnii Tudose-Grindeanu și doamna Dăncilă au comis greșeli în materie de politică economică și fiscală? Nimănui. Ridicăm tensiuni la nivelul majorității parlamentare, acum când în Parlament avem de revotat Legea pensiilor speciale, când va trebui să adoptăm un set important de ordonanțe de urgență, care presupun reforme dificile”, a declarat Ciucă pentru Psnews.

Ciolacu se miră că bugetarii au „peste 50 de sporuri” și dă în Ciucă, după ce i-a protejat cumulul pensiei cu leafa la stat

”Guvernul are nevoie de sprijin, nu de tensiuni (…) Le cer tuturor colegilor din PNL și PSD să reflecteze asupra acestor lucruri, să ne concentrăm serios spre viitor și spre rezolvarea, de urgență, a problemelor bugetare structurale. Restul e o dezbatere sterilă, care parazitează agenda reală a românilor”, a mai spus Ciucă.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version