Liderul PNL, Nicolae Ciucă, îl taxează pe partenerul său de coaliție, Marcel Ciolacu (PSD), imediat după anunțul acestuia din urmă că va candida la prezidențiale.

Iar cum nu poate să îl acuze că nu l-a lăsat doar pe el – și susținut de PSD – în cursa pentru Cotroceni, Ciucă îl atacă pe Ciolacu pe tema desemnării comisarului european.

„Pentru mine, maturitatea politică înseamnă dialog deschis şi obiectiv pentru interesele României. Din păcate, PSD este adeptul unui joc care pare orientat mai mult către interesele proprii şi pune dialogul – un pas absolut necesar pentru consens şi decizie – pe ultimul plan. Nu este o bătălie a funcţiilor, este o discuţie principială într-un guvern care ar trebui să urmărească exclusiv interesul României. Din păcate, în acest moment, România este unul dintre statele care nu a făcut încă propunerea de comisar european. Aşa cum îi spune şi titulatura, comisarul european este al României – nu al PSD, care pare să înţeleagă tot mai puţin asta. Desemnarea unui comisar european nu este atributul unui singur om, fie el şi prim-ministru, ci este o decizie care trebuie luată în interesul României, în cadrul coaliţiei. Nu este un post de partid, ci este o poziţie esenţială pentru ţară în următorii ani”, a scris Ciucă, pe Facebook.

VIDEO. Ciolacu spulberă pretențiile PNL la prezidențiale, după ce „soldatul” Ciucă a „defilat” pe panourile electorale din toată țara: Candidează!
Lasconi, 3 întrebări pentru Ciolacu: Ce căuta la vânătoare cu teroristul Hayssam? La ce vârstă a luat bacalaureatul? Cum și-a luat carnetul de revoluționar?
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version