Premierul Nicolae Ciucă ține morțiș ca Guvernul să organizeze alegerile comasate anul viitor, disperat de căderea liberă în sondaje a PNL-ului.

„Este o discuţie în momentul de faţă. Am discutat la nivelul coaliţiei, am discutat la nivelul PNL chiar în ultima şedinţă a Biroului Politic Naţional despre acest subiect. În acest moment, fiind vorba despre o analiză, am rugat specialiştii din partid să caute soluţii şi desigur, să venim cu o abordare legală, constituţională, nu de altă natură. Dacă va exista, atunci o vom discuta. Dacă nu va exista, nu o vom discuta”, a declarat Ciucă luni, la Focșani.

Liderul PNL a precizat că există trei variante pentru posibile scenarii de comasare a alegerilor:

„Sunt trei rânduri de alegeri, doar trei pot fi discutate într-o asemenea permutare, ca atare nu există acum altă soluţie decât una dintre cele trei. Urmează să discutăm, să vedem ce ne spun specialiştii pe domenii din fiecare partid”.

Premierul a fost împreună cu ministrul de Interne, Lucian Bode, ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, și ministrul Proiectelor Europene, Marcel Boloş, la ceremonia de celebrare a 140 de ani de la înfiinţarea Brigăzii 282 Blindate „Unirea Principatelor”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version