Liderul liberal Nicolae Ciucă vede PNL în coaliție cu PSD încă patru ani, după alegerile prezidențiale și parlamentare din noiembrie-decembrie, chiar dacă un prim conflict între cele două partide a fost deschis pe tema anulării din septembrie a scrutinului prezidențial.

„Dacă ne uităm și la rezultatele la locale și consistența actuală a celor două partide se poate discuta despre o abordare similară pentru guvernarea după alegeri”, a declarat Ciucă, după ședința coaliției în care s-a stabilit calendarul alegerilor.

Ciolacu și Ciucă au bătut palma: Prezidențialele pe 24 noiembrie și 8 decembrie, iar parlamentarele, pe 1 decembrie de Ziua Națională

Despre consultările lui Ciolacu, la începutul acestei săptămâni, cu toate partidele, ela spus că „din discuții a reieșit că partidele politice au spus că alegerile pe 1 decembrie nu vor fi probleme, sărbătoarea noastră națională poate fi și sărbatoarea democrației”.

Ciolacu se dă președinele țării și face consultări cu partidele pe data alegerilor prezidențiale, după ce a eșuat cu septembrie

Ciucă nu crede că va fi prezență scăzută la scrutin de Ziua Națională a României, deoarece „este vorba despre un week-end normal, fără punte cu alte zile libere”.

Întrebat dacă PSD și PNL vor avea candidați separați sau candidat comun, Ciucă a spus că ”în acest moment vă pot spune că fiecare partid va avea propriul candidat”.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version