Franţuzoaica Clotilde Armand, directoarea Egis România, şi-a lansat practic, marţi, candidatura pentru alegerile de la Primăria Sectorului 1.

Clotilde Armand, alaturi de Nicusor Dan (presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul) sursa foto Facebook Clotilde Armand
Clotilde Armand, alaturi de Nicusor Dan (presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul) sursa foto Facebook Clotilde Armand

Clotilde Armand se bate pentru primăria respectivă din partea Uniunii Salvaţi Bucureştiul, formaţiune politică ce îl are în prim plan pe Nicuşor Dan.

Clotilde a devenit anul trecut, oficial, cetăţean român, este măritată cu Sergiu Moroianu, bun prieten şi fost coleg cu Nicuşor Dan la Institutul de Matematică al Academiei Române, şi a studiat la Institutul Tehnologic din Massachussetts.

Clotilde a anunţat că principalul ei obiectiv, dacă ajunge primar, va fi crearea, până la sfârşitul anului 2018, a “Litoralului Bucureşti”. Este vorba despre o suprafaţă de 10 kilometri de plajă despre care franţuzoaica spune că “poate fi mai frumoasă decât plaja amenajată la Paris, pe malul Senei, pentru că Sectorul 1 poate oferi o calitate mai bună a vieţii decât Parisul”.

Alte obiective ale franţuzoaicei sunt: un sistem de transparenţă publică totală, consolidarea clădirilor cu risc, crearea unor centre medicale de cartier, crearea mai multor spaţii verzi, a unor piste sigure de biciclete, dar şi eliminarea, pe cât posibil, a centrelor comerciale uriaşe.

“Nu vreau alte mall-uri în Sectorul 1. Mall-urile falimentează micii comercianţi şi aglomerează traficul în zonă”, este mesajul transmis de Clotilde Armand.

Concluzia acesteia este cât se poate de clară: “Nu vreau să fac lucruri spectaculoase. Nu am nevoie de telegondole sau să mut sediul Primăriei. Vreau doar să-mi fac treaba într-un mod profesionist”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version