Grupul parlamentar al Uniunii Salvați România are, începând de luni seara, un nou lider.

După ce Nicușor Dan și-a dat demisia din toate funcțiile de conducere deținute, cei de la USR s-au așezat la sfat, iar în cele din urmă au ajuns la concluzia că ideal ar fi ca ei să fie reprezentați Cristian Gabriel Seidler.

Acesta îl înlocuiește pe Nicușor Dan ca lider al grupului parlamentar USR, deși din grupul respectiv mai fac parte nume arhicunoscute.

Conform site-ului partidului, Cristian Gabriel Seidler a absolvit Colegiul Național Emanuil Gojdu (1999) și mai apoi Facultatea de Științe Juridice din Oradea (2003). A fost liderul studenților la drept din ELSA România. Și-a continuat activitatea de voluntariat prin intermediul Rotaract Club. A urmat cursuri în domeniul resurselor umane, dezvoltând o carieră de peste 10 ani în acestă branșă.

Viziunea lui despre politică: “Cred că implicarea civică e esențială pentru dezvoltarea comunităților. Am obținut recent demararea de către Primăria Sectorului 1 a relocării Spitatului de Arși într-o viitoare nouă clădire. Ne propunem calea transparenței și a politicilor publice fundamentate și larg dezbătute, ca principii ale activității parlamentare. Cred că forța unui deputat sau senator stă în oamenii cu care e în permanent contact. România are nevoie de o largă clasă de mijloc, cu o voce puternică. Locurile de muncă bine plătite se crează pe fondul unui sistem educațional de calitate superioară, alături de investiții publice și private planificate strategic”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version