Acuzat de abuz în serviciu şi de fals intelectual, în dosarul “Colectiv”, Cristian Popescu Piedone, primarul suspendat al Sectorului 4, a petrecut patru nopţi în arest preventiv înainte să fie lăsat liber.

Cristian-Popescu-Piedone-GURA-CASCATA

Totuşi, ancheta a continuat şi oamenii legii au scos la iveală noi dovezi conform cărora edilul a minţit în legătură cu autorizarea clubului Colectiv şi i-a ajutat, practic, pe patronii locaţiei să obţină foloase necuvenite prin faptul că nu şi-a îndeplinit corespunzător atribuţiile.

Astfel, procurorii DNA l-au chemat din nou la audieri pe Piedone şi l-au înştiinţat inclusiv că a fost extinsă urmărirea penală. Conform romaniatv.net, oamenii legii au descoperit şi alte autorizaţii eliberate în mod abuziv de procurori.

În cele din urmă s-a stabilit ca Piedone să fie plasat sub control judiciar pe cauţiune, el urmând să ofere o garanţie de un milion de lei dacă mai vrea să rămână în afara detenţiei. Situaţia se poate schimba rapid, în condiţiile în care Piedone a fost chemat din nou la audieri vineri.

Există posibilitatea ca în urmă discuţiilor de vineri, Piedone să fie trimis din nou după gratii.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version