Incident spectaculos petrecut la Cluj, unde premierul Dacian Cioloş, unul dintre cele mai apreciate personaje de la noi, la ora actuală, a fost primit cu huiduieli.

ciolo

Prezent la un eveniment organizat la sediul Muzeului de Istorie din Cluj, Cioloş a fost taxat de un spectator nemulţumit de faptul că România trebuie să primească şi să integreze peste 6.200 de imigranţi în următorii doi ani.

“Domnule prim-ministru, de ce se încalcă Constituţia? De ce vin aici emigranţi islamişti? Vreau să-mi spuneţi. Aţi venit la Muzeul de Istorie, dar pentru dumneavoastră va fi loc la groapa de gunoi a istoriei. Să vă fie ruşine de ce le faceţi românilor. Pe Cioloş, istoria îl va ţine în groapa de gunoi, la fel ca şi pe Iohannis, acest lemn vorbitor”, a fost mesajul transmis de spectatorul nemulţumit.

Extrem de calm, Cioloş s-a oprit la ieşirea din muzeu pentru a vorbi cu personajul nemulţumit şi i-a transmis acestuia că “autorităţile din România au luat o decizie, împreună cu toate celelalte state membre ale UE, de unde România primeşte bani, unde românii pot să se ducă la muncă. Toate ţările acestea membre au luat o decizie, să primească un anumit număr de emigranţi. Românii au primit câteva zeci, asta nu are nimic de-a face cu Constituţia. România face parte din UE şi are nişte drepturi, cum e dreptul de a munci în celelalte ţări, dreptul de a primi fonduri pentru investiţii, dar are şi nişte obligaţii. România şi-a asumat, împreună cu celelalte ţări. În timp ce celelalte ţări primesc zeci sau sute de mii de emigranţi, România s-a angajat la câteva sute şi din care a primit acum 10-15. Despre asta e vorba”

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version