Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat că stabilirea datei alegerilor prezidenţiale va fi discutată din nou, miercuri, în şedinţa coaliţiei, el ironizând PNL pentru că a propus septembrie iar apoi s-a răzgândit.

„Să vedem mâine, că de asta avem mâine coaliţie. Stabilim mâine. Punctul de vedere iniţial al PSD a fost ca ele să fie la termen: sfârşitul lunii noiembrie şi turul doi în decembrie. Atunci, PNL a venit cu propunerea să fie în septembrie. Acum, PNL a constatat că e cald. Nu ştiu… cred că mâine o să ne spună şi cum e vremea în noiembrie, octombrie. Dacă plouă, dacă e frig, dacă e zăpadă. Nu ştiu… dacă domniile lor consideră că începe şcoala sau nu. Şi o să vedem. (…) Mâine discutăm toate variantele – şi în lumina celor discutate de preşedintele partidului, de prim-ministru cu ceilalţi actori politici”, a declarat Mihai Tudose, marți, la sediul PSD.

Ciolacu se dă președinele țării și face consultări cu partidele pe data alegerilor prezidențiale, după ce a eșuat cu septembrie
Gorghiu îl face de râs pe Ciolacu: „Consultările, motiv să justifice aducerea la termen a alegerilor; a legitimat forţe politice extremiste”; Liberala nu e deranjată însă de PUSL
Ciolacu cedează, după ce l-a ironizat pe Ciucă pentru „onoarea doar pe panouri”: Alegerile prezidențialele nu se mai țin în septembrie. Predoiu – nici vorbă să fie remaniat!
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version