Senatoarea Diana Șoșoacă, care a fost exclusă din AUR iar acum face parte din grupul independenților, este executată silit de ANAF. Ea reclamă însă că și-a plătit datoriile, în timp ce șeful Fiscului, Lucian Heiuș, susține contrariul, cu precizarea că „impozitele și taxele nu au culoare politică”.

„În loc să-și achite obligațiile pe care le are, găsește sau inventează dușmani și lansează scenarii fanteziste, de multe ori, că cineva are ceva cu dumneaei. A acumulat niște obligații la bugetul de stat, a intrat în executare silită, i-a fost emisă somația, nu a achitat, i s-a început executarea silită prin poprirea conturilor bancare și emiterea unei adrese către Senatul României prin care i se solicită să rețină o treime din indemnizația de senator până la concurența sumei pe care o are de plată către bugetul de stat”, a afirmat Heiuș.

Diana Șoșoacă intrat în rocedura executării silite de către ANAF pentru circa 30.000 de euro. Ea a dat în judecată ANAF. „Este vorba despre amenzi pe care le-am primit în timpul pandemiei și despre alte sume despre care habar nu am. În cazul amenzilor, majoritatea au fost anulate în instanță, însă ANAF continuă să-mi instituie popriri și executări silite. Celelalte sume sunt de la cabinet, pe care le-am achitat prin ghiseul.ro. Am plăți făcute în februarie, care îmi apar că sunt în procesare”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă, potrivit Fanatik.ro

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version