Invitat duminică la o cunoscută emisiune de televiziune de la PRO TV, Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a făcut mai multe declaraţii extrem de interesante.

a dragnea

Dragnea nu a ezitat să-şi atace colegii de partid care au votat împotriva guvernului Cioloş la votul de învestitură din Parlament.

“12 parlamentari de la noi au votat împotrivă. Aşa au considerat de cuviinţă. Sunt colegi care au considerat că în astfel de momente nu mai este important partidul care i-a făcut parlamentari ci poate e mai important să facă pe vedeta la televizor”, a spus Dragnea.

Preşedintele PSD îşi asigură colegii de partid că nu vor fi penalizaţi pentru modul în care au votat, dar este convins că “imaginea lor începe să se deterioreze”.

Mai mult, Dragnea o dă în personale şi spune că “în situaţii de genul acesta, după ce a fost luată o decizie cu o majoritate zdrobitoare, totuşi, ţine de caracter. Tu, membru al unui partid pe care spui că îl respecţi şi datorită căruia ai ajuns parlamentar ca să poţi ieşi la televizor, ar trebui să respecţi această decizie”.

În plus, Dragnea spune că eliminarea colegilor săi din prim planul PSD-ului se va face pe cale naturală.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version