Parlamentarii PSD au oferit votul Guvernului Cioloş mai mult de gura lumii, dar social-democraţii sunt tot mai nemulţumiţi de evoluţia aşa-zisului guvern tehnocrat.

dragnea tv

Ultimul motiv de nemulţumire este modul în care premierul Dacian Cioloş şi oamenii lui au gestionat problema finanţării cultelor religioase. Iniţial s-a spus că au fost tăiate finanţările pentru biserici, iar ministrul Finanţelor Publice a adoptat o tactică simplistă susţinând că pur şi simplu este o nevoie acută de bani în alte sectoare.

Ulterior, după nici 48 de ore, premierul Dacian Cioloş a revenit şi a precizat că salariile clerului vor creşte în 2016 şi că Guvernul va căuta soluţii pentru finanţarea lucrărilor de la Catedrala Mântuirii Neamului şi pentru susţinerea altor lăcaşuri de cult.

Inconstanţa în declaraţii l-a făcut pe Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, să se ia de premierul Dacian Cioloş. “Domnul Cioloş ar trebui să fie mai atent la comunicare. Guvernul este pe cale să ia o decizie profund greşită şi brutală”, a spus Liviu Dragnea.

Există informaţii conform cărora bisericile vor reprezenta principalul punct de atracţie la următoarele rectificări bugetare, când în cele din urmă se va asigura şi finanţarea lor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version