Președintele PSD Liviu Dragnea a fost întrebat marți seara, la România TV, dacă regretă că Marian Vanghelie nu mai este în PSD (el fiind exclus din partid în 28 noiembrie 2014 – n. r.) iar răspunsul lui a fost surpprinzător.

Dragnea

“Nu. Mazăre, da. Eu nu-mi reneg prietenii niciodată. Mazăre cred că a fost, sau cel puțin până astăzi, cel mai bun primar pe care l-a avut Constanța, (pentru – n.r.) ceea ce a făcut în Constanța și în Mamaia; și, în plus ,am avut o relație de prietenie foarte bună și eu nu îmi reneg prietenii, cu orice risc. E un om pe care îl regret”, a punctat Dragnea.

El îi regretă, de asemenea, pe Sorin Oprescu și pe Adrian Năstase.

“Dacă Sorin Oprescu ar fi rămas în PSD, pentru noi era bine. Adrian Năstase e un om pe care îl regret foarte mult, e totuși premierul care a finalizat negocierile de aderare la UE, în mandatul căruia s-au ridicat vizele, am aderat la NATO, un om politic de mare calibru”, a mai spus acesta.

“Zgonea a fost omul lui Iohannis în ultimele luni” 

Despre Valeriu Zgonea, Dragnea susține că “a fost omul lui Iohannis în ultimele luni, nu a fost omul lui Iohannis de la început”.

“Domnul Zgonea spunea de câteva luni de zile cui vrea să audă, și mie, și altor colegi care au și spus, că PSD trebuie să ajungă la 20% pentru că nu se mai poate accepta ca PSD să aibă mai mult, ca un partid în România să aibă mai mult de 20%, și înseamnă că având obiectivul ăsta a fost susținut, a fost încurajat de unii și de alții, inclusiv de domnul președinte Iohannis”, a adăugat Dragnea.

Liderul PSDa asigurat că Zgonea “nu a avut capacitatea de a spiona” pentru președinte, fiind “un instrument slab și ineficient”.

“Greșeala nu a fost a lui, ci a celor care i-au dat o valoare mai mare decât o are. Nu e vina lui, atâta poate. A fost instrumentul lui Iohannis și al altor adversari politici. Din moment ce tu spui, ca președinte executiv al partidului, că unul din obiectivele tale trebuie să fie ca PSD să fie sub 20%, ce mai poți comenta?”, a arătat președintele PSD.

Dragnea a mai spus că îl interesează foarte puțin dacă sunt agenți acoperiți în PSD, pentru că, chiar dacă aceștia există, “sunt foarte proști”, deoarece niciunul nu îl poate influența pe el.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version