Liviu Dragnea încercă să contracareze demascarea lui Traian Băsescu potrivit căreia chiar el, în calitate de nou preşedinte al PSD, l-a executat pe Victor Ponta din funcţia de premier “dându-i aproape zilnic brânci pe scări”.

dragnea tv

Astfel, Dragnea a decis, luni, să prezinte bilanţul guvernării Ponta – din care a făcut şi el parte până în aprilie, când a fost condamnat în primă instanţă şi a demisionat -, având numai cuvinte de laudă faţă de el. Acţiunea lui Dragnea pare a fi şi o încercare de a pune presiune pe viitorul guvern Cioloş şi pentru ce se va întâmpla la alegerile de anul viitor.

Pe acelaşi scenariu cu vinovatul principal este Băsescu, Dragnea a susţinut că Guvernul Ponta a reuşit, în mare măsură, să “îndrepte nedreptăţile sociale ale lui Băsescu”.

“A creat 230.000 de locuri de muncă şi a modernizat peste 500 de şcoli. A crescut PIB-ul de la 133 de miliarde de euro şi s-a ajuns la 158 de miliarde de euro. Ne-am împrumutat mai puţin din exterior şi am ajuns la o creştere economică de 3,7%”, acestea sunt doar câteva dintre reuşitele pe care Liviu Dragnea le atribuie guvernului Ponta.

În plus, preşedintele PSD a remarcat că “punctul de pensie a crescut cu 13,2%, peste 240.000 de tineri au fost beneficiari ai programului Prima Casă şi s-au dublat alocaţiile copiilor. Peste 250 de milioane de euro au intrat în infrastructura socială, iar în sistemul de sănătate au fost deblocate 3.500 de locuri”.

Băsescu: Dragnea aproape zilnic îi dădea brânci pe scări şui Ponta

Reacţia lui Liviu Dragnea este una oarecum surprinzătoare şi vine după ce Traian Băsescu afirma, duminică seara, că “Dragnea a avut o înţelegere să scape de Ponta. Aproape zilnic îi dădea brânci pe scări. Dacă nu era Colectivul, găsea o altă soluţie să scape de el”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version