La aproape 24 de ore din momentul în care Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a fost dusă în cătuşe în Arestul Central al Poliţiei Capitalei, Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a oferit în sfârşit o reacţie.

Liviu-Dragnea-la-sediul-PSD-15.02-1

Dragnea susţine că “în ceea ce priveşte cazul Olguţei Vasilescu, şi eu, ca toţi colegii mei, am fost foarte afectat de imaginea colegei noastre în cătuşe. Au fost imagini cu un puternic impact emoţional. Nu ştim ce este în dosar”.

Preşedintele PSD a confirmat faptul că încă nu s-a luat o decizie în legătură cu posibilitatea de a o susţine tot pe Lia Olguţa Vasilescu pentru Primăria Craiovei “pentru că aşteptăm decizia instanţei. Uman suntem alături de ea. Este susţinută. A fost un primar foarte bun”.

Pe de altă parte, Dragnea a anunţat că la alegerile pentru Primăria Sectorului 2 se va miza pe actualul viceprimar, Mihai Toader, după ce edilul Neculai Onţanu a intrat şi el pe mână procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

“La Sectorul 2, decizia politică pe care am luat-o este să avem candidat pe domnul Mihai Toader, actualul viceprimar al Sectorului 2, membru PSD. Am avut şi o discuţie cu UNPR şi agreează şi dumnealor această candidatură. Am stabilit ca în următoarele zile să găsim o formulă de colaborare la nivelul întregului Bucureşti. La Zalău mergem cu domnul Ionel Ciunt, la Alba mizăm pe domnul Cătălin Potor, iar la Ploieşti pe Cristian Ganea”, a fost anunţul făcut de Liviu Dragnea după şedinţa de joi a BPN a PSD.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version