Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susținut, miercuri, după adoptarea în Camera Deputaților a modificărilor operate la Codul penal și Codul de procedură penală, de către parlamentarii PSD+ALDE, cu sprijinul UDMR, a Minorităților și a lui corneliu Bichineț de la PMP, că nu a fost adusă nicio modificare, “nici măcar o virgulă”, față de decizia Curții Constituționale.

Dragnea i-a făcut “mincinoși” pe contestatari.
 
 
“Haideţi să fim riguroşi, o să vină alţii să vorbească – nişte mincinoşi. La Codurile penale s-a declanşat procedura de modificare acum multe, multe luni de zile, cu dezbateri şi spectacol. Au fost contestate la CCR aceste legi, CCR a spus că o serie de articole nu sunt constituţionale şi nu pot fi acceptate şi o serie de articole trebuie să fie modificate pentru a deveni constituţionale şi o serie de articole sunt constituţionale fără să fie modificate. Decizia luată de noi de anul trecut a fost ca doar articolele declarate constituţionale şi cele neatacate să continue procedura parlamentară, ca să se închidă o procedură”, a declarat Dragnea.

El a susținut că “nu a fost adusă nici măcar o virgulă” deasupra deciziilor CCR.

Modificarea Codurilor penale, aprobată în Camera Deputaților cu ajutorul UDMR, Minorităților și a unui PMP-ist. Iordache: A fost adoptat, ce mai vreți?
author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version