Plenul Camerei Deputaților are pe ordinea de zi de luni, 5 decembrie, votul pe cererea DNA de încuviințare a urmăririi penale a deputatului PSD Eugen Bejinariu în dosarul “Microsoft 2”, însă Liviu Dragnea a anunțat că nu le poate cere deputaților să vină din campanie.

dragnea

Nici săptămâna trecută nu s-a reușit întrunirea cvorumului pentru a da aviz DNA de începere a cercetării deputatului acuzatat de abuz în serviciu. Din totalul de 353 de deputați și-au înregistrat luni prezența numai 130.

Dacă liderul deputaților PSD și-a exprimat speranța că “lunea viitoare poate o să fim mai mulți”, Liviu Dragnea a exclus această posibilitate.

Sâmbătă seară, la Antena 3, președintele PSD a spus cât se poate de clar că “nu se poate întâmpla acest lucru în actualul Parlament”.

“Nu putem să le cerem deputaților să vină să voteze, sunt în campanie iar unii dintre ei nici nu se mai regăsesc pe liste”, a argumentat Dragnea.

Bejinariu candidează primul pe listele PSD Suceava, pentru al 4-lea mandat de deputat.

author avatar
Magda Severin Jurnalist
Magda Severin este jurnalistă cu experiență de peste 30 de ani, in prezent, redactor-șef Online la ZIUA CARGO și redactor la revista lunară ZIUA CARGO (print); 2015 - prezent, redactor colaborator la ziarul online SECUNDA.
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version