Deputatul USR Mihai Badea acuză că „prezența lui Cătălin Predoiu în vârful MAI este este un atentat la siguranța națională”, după fuga din țară, prin vama Petea, a primarului de Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Deputatul sugerează, într-o postare pe pe Facebook, complicitatea Ministerului Afacerilor Interne și, implicit, a Guvernului Ciolacu: 

„După episodul din 2 mai cu șoferul drogat și eliberat de poliție eu am spus că ministrul Predoiu ar cam trebui să plece din funcție. După fuga lui Cherecheș pot să afirm cu convingere că prezența lui Cătălin Predoiu în vârful MAI este un atentat la siguranța națională”. 

Iar Marcel Ciolacu să ne explice cum se folosesc instituțiile statului să-i scape pe acești pesediști ticăloși. Am serioase semne de întrebare despre cum Vama nu știa ce urma să facă Cherecheș, despre cum SRI nu avea interceptări cu fugarul în condițiile în care cu câteva săptămâni înainte de fuga lui Cherecheș am aflat despre planul șpăgii prin socrii lui. Așa vrea PNL să reformeze Poliția Română, așa vrea PSD să intrăm în Schengen!”, a adăugat el.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version