Aflată în pericol de a fi reţinută, din nou, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării, a început să atace întreaga lume politică.

udrea

Udrea susţine că rivalii săi, în frunte cu Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, copreşedinţii Partidului Naţional Liberal, vor avea şi ei mari probleme cu legea.

Fostul ministru al Dezvoltării se aşteaptă ca numele lui Blaga să fie implicat în dosarul EADS şi anunţă că Alina Gorghiu a dat ochii cu procurorii DNA în perioada în care Udrea se afla în Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

“Nu uitaţi că Alina Gorghiu a trecut şi ea pe la DNA. Dar când a venit, a intrat pe uşa din spate, nu pe unde sunt jurnaliştii. S-a preferat varianta respectivă pentru că nu mai unii trebuie să fie expuşi presei. Dacă apari la DNA, mai ales cu cătuşe, cum am fost eu câteva luni, automat eşti condamnat în ochii opiniei publice”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării susţine că mulţi dintre actualii lideri politici se consideră protejaţi de sistem şi de preşedintele Klaus Iohannis, “dar se înşală. În curând le va veni şi lor rândul”.

Udrea a amintit şi de problemele lui Victor Ponta în dosarul “Turceni-Rovinari” sau de cele ale lui Ludovic Orban în dosarul modului de finanţare a Transalpina.

La ora 14.00 Elena Udrea trebuie să se prezinte din nou în faţa procurorilor DNA, care ar putea decide reţinerea ei în dosarul în care este acuzată că a luat şpăgi de milioane de dolari.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version