Prezentă în Parlament, pentru a participa la votul de învestitură al noului Guvern, deputatul Elena Udrea a anunţat că nu are încredere în echipa lui Cioloş.

udrea  28

Fostul ministru al Dezvoltării recunoaşte că “am votat împotriva Guvernului Cioloş pentru că nu se pune problema unui guvern tehnocrat. Dacă vă uitaţi cu atenţie, cel puţin o jumătate dintre miniştri sunt sprijiniţi politic”.

Udrea dă asigurări că nu are nimic împotriva premierului Dacian Cioloş, ci are împotriva formulei alese pentru guvernare.

“Domnul Cioloş este un profesionist, nu contestă nimeni. Un specialist în agricultură, aici a şi profesat foarte mult, dar cred că nu persoana domnului Cioloş este aici problema, ci ideea aceasta de guvern technocrat, unde, pe de o parte, aşa cum spuneam, sunt sprijiniţi politic şi au de fapt o apartenenţă politică chiar dacă nu este vizibilă, pe de altă parte nu are un program de guvernare. Ni se spune că vor veni cu proiecte peste o lună. Lasă că este neconstituţional, că nu mai venim o dată să le votăm programele de guvernare, dar întrebarea mea este … şi dacă aceste proiecte sunt proaste, peste o lună ce facem cu Guvernul Cioloş?”, a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării se plânge de faptul că “s-a tranşat încă o bătălie politică folosind nemulţumirea celor care au ales să iasă în stradă”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version