Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării, va afla miercuri dacă va fi arestată preventiv pentru a treia oară.

elena_udrea_traian_basescu_alege_singur_modalitatea_care_colabora_pmp

Fostul ministru este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni într-un dosar în care procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie susţin că Elena Udrea a încasat şpăgi de milioane de dolari.

DNA a cerut ridicarea imunităţii Elenei Udrea şi încuviinţarea începerii urmăririi penale. De asemenea, DNA a solicitat încuviinţarea reţinerii şi a arestării preventive a Elenei Udrea.

Comisia Juridică a dat aviz pozitiv, săptămâna trecută, doar pentru cererea de începere a urmăririi penale, însă votul decisiv se va da miercuri în Parlament. Plenul Camerei Deputaţilor poate decide inclusiv reţinerea şi arestarea preventivă a Elenei Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării a ajuns miercuri la prânz la Palatul Parlamentului şi se pregăteşte să susţină un discurs în faţa colegilor deputaţi. Udrea susţine că nu are mari emoţii pentru că “la ce experienţă am eu cu arestările preventive nu poţi să mai spui că te sperie ceva sau îţi este frică”.

Elena Udrea a recunoscut că s-a întâlnit cu Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, înainte de a ajunge la Parlament şi că actualul lider al Mişcării Populare i-a urat să treacă cu bine peste acest moment.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version