Elena Udrea scapă de pericolul de a fi reţinută de procurorii DNA şi dusă în faţa judecătorilor pentru a fi arestată preventiv. Ea a depus o garanţie imobiliară care acoperă cauţiunea de 5 milioane de lei. 

udrea 07
Sursă foto: Facebook

Avocatul Alexandru Chiciu spune că una dintre firmele la care este asociată Elena Udrea a depus o garanţie imobiliară care acoperă cauţiunea.

”Aşa cum a spus deja, doamna Udrea nu are bani sau bunuri personale să plătească acea cauţiune de 5.000.000 de lei instituită de DNA. Tot ce are este sub sechestru în dosarul 50/P al DNA. Astăzi, una dintre firmele în care doamna Udrea este asociat, a depus pentru domnia sa, în contul cauţiunii, o garanţie reală imobiliară, aşa cum legea permite, care acoperă valoarea cauţiunii”, a declarat avocatul Chiciu.

El a precizat că ”din considerente ce ţin de limitele controlului judiciar nu putem face alte precizări, în afara comunicării faptului că ne-am îndeplinit obligaţia”.

Udrea a fost în această dimineaţă la DNA pentru a-i convinge pe procurori că nu are 5 milioane de lei deoarece i s-a pus sechestru pe întreaga avere, dar nu i-a reuşit.

Cauţiunea a fost stabilită de DNA în dosarul în care Udrea este acuzată că ar fi finanţat în campania electorală din 2012 a PDL cu bani primiţi de la Bogdan Buzăianu.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version