Sorin Grindeanu, viitorul premier al României, şi Liviu Dragnea, omul de la butoane, şi-au dus echipa de guvernare în Parlament, pentru ca viitorii miniştri să fie avizaţi de comisiile de specialitate.

tomac 01

Cum era de aşteptat, de la audieri nu au lipsit problemele, una dintre acestea avându-i în prim plan pe fostul premier Victor Ponta şi pe Eugen Tomac, preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară.

Cei doi s-au certat în mai multe rânduri din cauza modului în care viitorii miniştri erau puşi să răspundă la întrebările venite din partea membrilor comisiilor de specialitate.

Tomac a solicitat ca parlamentarii să pună întrebări pe rând miniştrilor audiaţi. Însă din cauza timpului scurt avut la dispoziţie, s-a convenit ca întrebările să fie adunate, iar miniştrii să răspundă pe scurt la fiecare în parte.

Tomac l-a acuzat pe Victor Ponta că “este un abuz tot ceea ce se întâmplă”, iar fostul premier a răspuns susţinând că “propunerea domnului Tomac este una sublimă, dar are un mare neajuns, lipsa de timp. De fiecare dată până acum la audieri de miniştri s-au strâns toate întrebările iar intervievatul răspunde foarte scurt la toate. Ăsta e cel mai bun scenariu şi logic”.

În timpul audierii Anei Birchall, Tomac nu a mai rezistat şi a părăsit sala nemulţumit de timpul alocat pentru răspunsuri la întrebări.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version