Gabriel Ionuţ Popa a fost ales astăzi, cu 2.075 de voturi, președintele Organizației de Tineret a Mișcării Populare (MP).

gabriel ionut popa

Delegații prezenți la Consiliul Naţional de înfiinţare a Organizaţiei de Tineret a MP, desfăşurat la Palatul Parlamentului, au ales și echipa de conducere a organizației, formată din 29 de membri: preşedintele, 12 vicepreşedinţi, secretarul general şi 2 secretari adjuncţi, precum şi 13 secretari executivi.

Funcția de secretar general i-a revenit lui Jean Andrei Fălcescu.

Din conducerea organizaţiei vor mai face parte un trezorier şi preşedintele Comisiei de Arbitraj a partidului.

basescu

Traian Băsescu i-a anunţat pe tinerii prezenţi că în partidul său nimeni nu va fi „decapitat” dacă va îndrăzni să îl critice pe preşedintele formaţiunii, aşa cum s-a întâmplat la Congresul TSD cu Mihai Sturzu, care i-a cerut demisia lui Liviu Dragnea.

„PSD nu a reuşit să aducă 2000 de oameni într-o sală de congres. Mă uitam, ieri, la TSD, ce am văzut acolo era groaznic. Era un preşedinte de tineret (deputatul PSD Mihai Sturzu, fost preşedinte al TSD – n.r.) care urma să fie decapitat pentru că îndrăznise să îi spună domnului Dragnea: <<Domnule, dacă eşti condamnat demisionează din funcţia de preşedinte!>>. Pentru că a avut această îndrăzneală a fost decapitat”, a spus Băsescu.

Preşedintele MP le-a recomandat tinerilor să fie activi pe Facebook şi să organizeze întâlniri, pentru a se face cunoscuţi.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version