Pus în dificultate de fostul lider al Tineretului Social Democrat, Mihai Sturzu, Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, l-a făcut sâmbătă knock-out pe mai tânărul său coleg.

sursa foto romaniatv.net
sursa foto romaniatvnet

Lovitura de graţie aplicată lui Sturzu a reprezentat-o victoria senzaţională obţinută de Gabriel Petrea, omul lui Dragnea, la alegerile pentru noul şef al TSD.

Petrea, fost viceprimar la Sectorul 6, a obţinut 801 voturi, în timp ce deputatul Gabriela Podaşcă, singura persoana care a avut curajul să-l înfrunte pe omul lui Dragnea, a obţinut doar 189 de voturi, semn că PSD-ul este, în acest moment, la discreţia lui Dragnea.

Al treilea candidat implicat în cursă, Andrei Tinu, şi-a dat seama că nu are şanse şi le-a recomandat susţinătorilor săi să-i acorde voturile lui Petrea.

Congresul TSD de sâmbătă nu a fost lipsit de incident. Dragnea le-a reproşat membrilor TSD că nu fac decât să-i copieze în structură şi organizare pe liderii centrali, fără să aducă un plus de valoare, în timp ce Mihai Sturzu a anunţat că este foarte probabil să renunţe la colaborarea cu PSD din cauza disensiunilor avute cu Dragnea.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version