Gabriel Firea, candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Capitalei, participă joi la şedinţa Biroului Permanent Naţional al Partidului Social Democrat.

firea

Înainte de a intra în şedinţă, Gabriel Firea a ţinut să-i transmită un mesaj Liei Olguţa Vasilescu, primarul PSD al Craiovei, reţinută miercuri, pentru 24 de ore, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

“Sunt alături de Olguţa Vasilescu, sunt alături de familia sa. Este mamă, îmi dau seama cât de mult suferă un copil şi părinţii unui om politic atunci când îl văd în cătuşe, când îl văd la instituţii. Aşteptăm cu toţii să ajungă astăzi în faţa judecătorului. I-am dorit să fie liberă, să se poată apăra în condiţii de libertate, niciodată nu ne-am opus acţiunilor justiţiei. Credem că fiecare trebuie să răspundă pentru faptele sale, dar nu poţi să nu fii aproape de un om pe care îl cunoşti, de un coleg, în astfel de momente şi să îi doreşti tot binele din lume, sănătate şi libertate, că sunt cele mai de preţ”, a fost mesajul transmis de Gabriela Firea.

Aceasta nu exclude posibilitatea ca în cadrul şedinţei BPN al PSD să se discute despre organizaţia PSD Craiova şi eventualele candidaturi de acolo, dar spune că eventuale decizii vor fi anunţate abia după reuniunea de joi.

Vă reamintim că Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei şi lidera PSD Craiova, a fost reţinută miercuri de procurorii DNA, fiind acuzată de luare de mită, spălare de bani şi folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau foloase necuvenite.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version